вторник, 14 юни 2011 г.

the guest



Just like an actior the guest pose in front of  me and my friends. :")

12 коментара:

  1. Силвенцеееееее пак страхотна снимка особено с гумата и надписа се е получила супер идейна снимка вчера бях на един рожден ден в някакво ново заведение и пред заведението имаше гнездо на щъркел (хотела беше старинен) а освен таЗИ картинка на небето се беше появила дъга и щеше да стане чудестна снимка жалко че не носех апарата :)
    Твоята се е получила супер !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Обичам гнезда на щъркели!Прекрасно!Карлсон, поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви имам специално отношение към щъркелите! :")

    ОтговорИзтриване
  4. снимките са уникални, просто нямам думи, мерси че ги споделихте, до скоро

    ОтговорИзтриване
  5. продължавайте да постирате и да споделяте тук с всички нас, в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  6. Да имаш щъркелово гнездо със щъркели наблизо е на късмет, казват. Още по-хубаво е, ако имат и малки щъркелчета! Ние имахме точно пред нашата къща на село, но сменяха жиците на стълбовете и явно са ги бутнали и изгонили,за което много много съжалявам:(

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  8. Тази година още не съм видяла щъркели и мартенските гривни ще останат да висят на ръката ми в очакване да бъдат закичени на някое дърво. За разлика от предни години тази още не сме посетили любимото ми село в Първомай. Винаги ходим там в началото на март и мяркам по някой щъркел. Нямам търпение да отидем там и да видя щъркелите на живо :)

    ОтговорИзтриване
  9. Разкошни снимки на гнезда с щъркели. Това са едни от най-хубавите птици. Много красиви и добри. С големи крила. Веднъж успях да се доближа на около метър от един щъркел , нежни и силни, като си разперят крилата са мощни и стават доста по големи от колкото си очаквал!Снимките са станали много добре. За жалост напоследък има все по малко щъркели, което не говори добре.Трябва да ги пазим.Дори и малките деца знаят за тях и веднага ги познават като ги видят.Дойдат ли , значи е време за пролетта. Символизират красиво събитие.

    ОтговорИзтриване
  10. С нетърпение очаквам дните когато ще мога да зърна щъркел на живо. Това е всяка година покрай баба Марта, как ми сложат мартеница и след 2-3 дни искам да отида на вилата и по пътя да зърна щъркел. Действат много положително и това е първият сигнал , че пролетта вече е тук.Имат красива символика.Радвам се, че хората ги пазим и грижим за тях.Пътувайки за Румъния миналата година на едно поле имаше сигурно над 50-60 щъркела, до сега не бях виждала толкова много на едно място. Радвах им се като малко дете.Благодаря за споделените снимки.

    ОтговорИзтриване
  11. Щъркелите носят огромна радост като се видят. Може би понеже показват че идва пролетта.Жалко, че в градовете много рядко могат да бъдат забелязани. Само по селата.Но за тях там е по-добре и по спокойно.Снимките са красиви.Вижда се че по малките вече пораснали щъркелчета и най-вероятно сега биват учени от своите родители как да летят и да хващат храната си.Изглеждат малки, но като разтворят крилата си стават доста огромни.Дано да си ги пазим както до сега.На скоро четох , че един човек им бил развалил гнездото, заради строеж на къщата си, след това отново го възстановил, но те така и не се върнали.Най-вероятно трябва домът им да е изграден от самите тях.

    ОтговорИзтриване
  12. Красиви птици са тези щъркели, винаги носят радост и топлото време със себе си.Хубави снимки.

    ОтговорИзтриване