четвъртък, 29 март 2012 г.

Wings of Desire
                                                                    PUREST VIEWS

8 коментара:

 1. Прекрасно небе, прекрасни облаци! Това е причината да обичам да летя със самолет :)

  ОтговорИзтриване
 2. Изживяването да летиш в самолет е неповторимо! Небето е като огромен пухкав юрган...

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни облаци! Прекрасни снимки! Поздрави, Карлсон!

  ОтговорИзтриване
 4. Красиви снимки от полет в самолет. Много красиви облаци......да му се долети на човек.Изживяването особено от излитането е необяснимо.

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесна гледка от прозорец на самолет. Не съм имала честта да пътувам, но изглежда величествено и красиво. Като бог може да се почувстваш или като някаква птица в небето по край пухкавите облаци.Свежи у нежни са снимките. От горе гледката е незабравима. Имаш поглед върху всичко!Тези облаци са като памук над Земята и все едно ги пазят от нещо, като вид щит.Ще чакам и други публикации!

  ОтговорИзтриване
 6. Много красиви снимки от небесата.Изглеждат толкова пухкави, чисти и бели облаците.Може да ги гледаш часове и да се представяш различни формички с тях. На хора, на животни и така полета минава доста бързо.Сигурно е приятно да летиш и да си на толкова високо от горе.Седял си точно срещу крилото на самолета , добро място. Благодаряза хубавите споделени снимки с нас. Ще очакваме още.

  ОтговорИзтриване
 7. Приказна фотография.Много красиви облаци , като памук са или като една зимна гледка от високо. Докато пътуваш с вперен поглед в тях можеш така да се унесеш и да заспиш представяйки си какви ли е фигурки.Самолетът е огромно улеснени в предвижването, спестява страшно много време, стига да не те е страх от високо и затворени помещения де.Ако имаш и други фотографии ще се радвам ако ги споделиш с нас.

  ОтговорИзтриване
 8. Небесен шир, толкова са пухкави облаците и с това леко слънце само едни ангелчета липсват да прелитат.

  ОтговорИзтриване